Afbeelding

Beter omgaan met de tablet of laptop dankzij het digiTaalhuis

Algemeen 183 keer gelezen

Rockanje/Westvoorne - Tegenwoordig wordt alles steeds meer digitaal. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom biedt het digiTaalhuis gratis workshops en cursussen aan om mensen hiermee op weg te helpen. Ook kun je beter Nederlands leren.

Voor iedereen die handiger wil worden met de laptop of tablet, is de cursus Klik & Tik een echte uitkomst! In deze cursus ga je stap voor stap aan de slag met typen, e-mailen en zoeken op internet. Iedereen werkt in eigen tempo onder begeleiding van een docent. Tijdens de cursus ontvangen deelnemers een boek om thuis mee verder te oefenen. De cursus start in november in bibliotheek Brielle, Hellevoetsluis en Oostvoorne en aanmelden is nu al mogelijk.

Bibliotheek Brielle | Start donderdag 18 november van 09.30-11.30 uur
Bibliotheek Oostvoorne | Start maandag 8 november van 13.30-15.30 uur

Doe mee aan de cursus Digisterker

Met de cursus Digisterker leer je onder leiding van een docent in 4 lessen omgaan met de digitale overheid. De overheid wil dat je steeds meer zaken via internet regelt. Denk aan het aanvragen van huurtoeslag, belastingaangifte, een adreswijziging doorgeven of inloggen met je DigiD. Tijdens de cursus Digisterker leer je hoe dat moet.

Bibliotheek Brielle | Start maandag 1 november van 15.00-17.00 uur

Kom naar het Digicafé

Heb je vragen over je smartphone, tablet, laptop of het internet? Kom dan naar het DigiCafé waar je antwoord krijg op je digitale vraag. Ook kun je hier terecht voor vragen over de CoronaCheck en de QR-code. Het Digicafé is wekelijks te bezoeken in de bibliotheek in Brielle, Oostvoorne en Rockanje.

Bibliotheek Brielle | iedere donderdag van 10.00-11.30 uur
Bibliotheek Oostvoorne | iedere woensdag van 13.00 tot 14.30 uur
Bibliotheek Rockanje | iedere woensdag van 10.30-12.00 uur

Aanmelden

Alle cursussen van het digiTaalhuis zijn gratis te volgen. Meld je van te voren wel aan via digitaalhuis-voorne@bzhd.nl of telefonisch via 06-11348335.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant