Afbeelding

Kunstkring Voorne viert 30-jarig jubileum

Algemeen 393 keer gelezen

Zwartewaal - Een mooi jubileum! Kunstkring Voorne bestaat begin 2022 30 jaar! Reden genoeg dus voor allerlei feestelijkheden!

Kunstkring Voorne is een actieve vereniging voor en door kunstenaars en verenigt (semi-) professionele en amateur kunstbeoefenaars. Het hoofdkwartier is in Zwartewaal, in een historisch pand aan de haven, het oude Nettenpakhuis. Op de begane grond bevindt zich de galerie, Galerie Kunst in Uitvoering, Bernissedijk24, Zwartewaal.

In deze sfeervolle ruimte wordt geëxposeerd door de leden en vinden vergaderingen, voordrachten, het Kunstcafé, cursussen, feestjes e.d. plaats. Jaarlijks  wordt er, in het voorjaar, op deze locatie een Sketchcrawl georganiseerd (buiten schilderen en tekenen), waaraan iedereen kan deelnemen. Openingstijden galerie: Zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

De leden zijn actief in vele kunstvormen: schilderen, tekenen, fotografie, beeldhouwen, keramiek, enz.

Op 30 oktober wordt er weer voor het eerst sinds lange tijd het Kunstcafé georganiseerd. Dit keer met een extra feestelijk tintje, vanwege het 30-jarig jubileum. Ook word dan de expositie “Wondere Werelden” officieel geopend.

Ook in januari 2022 zijn er festiviteiten in het kader van het 30-jarig bestaan, zoals een jubileumexpositie en een feestelijke avond/nieuwjaarsborrel. De jubileumexpositie wordt groots aangepakt met een salonopstelling met werk van alle leden.

Iedereen is van harte welkom in onze galerie en zij verwelkomen ook graag nieuwe leden! Voor nadere informatie kun je contact opnemen per
e-mail: info@kunstkringvoorne.nl.

Via de website (www.kunstkringvoorne.nl) en Facebook (@KUNSTKRING VOORNE FACEBOEK-GROEP) blijf je op de hoogte van alle activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant