Het was heerlijk weer en de kinderen konden zich buiten lekker uitleven
Het was heerlijk weer en de kinderen konden zich buiten lekker uitleven

Basisschool de Zeewinde op bezoek bij T.C. West-Voorne

ma 22 nov 2021, 08:00 Algemeen

Rockanje - Afgelopen week zijn kinderen van de bovenbouw van Basisschool de Zeewinde bij T.C. West-Voorne geweest om kennis te maken met tennis. 

Het was heerlijk weer en de kinderen konden zich buiten lekker uitleven onder begeleiding van tennisschool At Vantage Tennis Academy. Het tennispark verwacht op 23 en 25 november nog een andere groep kinderen uit de bovenbouw van de school. In het voorjaar wordt dit bezoek herhaald. Na het schooltennis krijgen de leerlingen een voordelig aanbod om 10 lessen te krijgen, zodat ze nog meer kennis kunnen maken. De kinderen zijn ook uitgenodigd voor het pepernotentoernooi op 4 december. Dit gezelligheidstoernooi is voor leden, maar ook voor kinderen die nog nooit een racket hebben vastgehouden. Iedereen van 5 t/m 17 jaar kan meedoen. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht. Meld je voor 27 november a.s. aan d.m.v. een mailtje aan: info@atvantage-tennis.nl.

In goed overleg en met hulp van Patrick Csanyi van Stichting Push is het “schooltennis” georganiseerd. Het idee kwam van voorzitter, Ferry den Hoed. Ferry heeft het idee dat leerlingen alle sportverenigingen gaan bezoeken om op deze manier meer kinderen aan het sporten te krijgen. In hoeverre dit lukt, is nog niet bekend. Voor de kleintjes zouden we het liefst een vrijwillige buschauffeur met bus vinden die de kinderen naar de sportparken kan rijden, aldus Ferry den Hoed.

Uit de krant