Afbeelding

55+PlusFit trekt volle zalen!

wo 24 nov 2021, 09:00 Algemeen

Rockanje - Op 5 oktober zijn de 55+PlusFit lessen gestart bij Westvoorne Sportief in Sporthal De Merel in Rockanje. Met een speciaal aanbod om 8 weken alle lessen te volgen, konden alle 55plussers van Westvoorne kennis maken met deze lesvorm, alles op muziek en op eigen tempo

Gerda Groenenberg is al meer dan 14 jaar actief met haar sportschool Westvoorne Sportief en samen met Liesbeth Louer, als actieve 55plusser, heeft zij de 55+ lessen CoreFit, TotalFit en DanceFit bedacht om met name de 55plussers de mogelijkheid te bieden te bewegen op een eigentijdse manier in een prettige omgeving onder deskundige begeleiding. 

Het Sportakkoord van Gemeente Westvoorne heeft 55+PlusFit met een financiële ondersteuning de kans gegeven dit 8 weken lesprogramma uit te voeren tegen een geringe bijdrage van 35 euro, waarvoor alle deelnemers 8 weken lang aan alle lessen konden meedoen. En dat dit succesvol was, blijkt uit het enthousiasme van de deelnemers, die elke les de zaal vullen en veel plezier beleven aan het gezamenlijk werken aan conditie en kracht! Natuurlijk willen zij dit initiatief voortzetten.... er worden alweer plannen gemaakt voor januari 2022!

Afbeelding

Uit de krant