Afbeelding

Profvoetbalclinic op oudjaarsdag bij OVV groot succes!

Algemeen 279 keer gelezen

Oostvoorne - Op vrijdag 31 december hebben 60 kinderen deelgenomen aan de profvoetbalclinic georganiseerd door Stichting PUSH. Op deze dag waren onder andere Feyenoord verdediger Sem Valk, Excelsior Rotterdam middenvelder Joshua Eijgenraam en Excelsior dames speelster Frederique Nieuwland aanwezig om de deelnemers van 8 t/m 14 jaar iets bij te leren. Uiteraard stond plezier voorop!

Om 13:00 werd onder lenteachtige weersomstandigheden het startsein gegeven door Buurt Coach Patrick Csanyi en vervolgens gingen de kinderen in hun eigen leeftijdsgroep uiteen om aan hun dribbelvaardigheid, baltechniek en andere voetbalonderdelen te werken.

Na de afsluiting kregen de kinderen allemaal een flesje water en een stukje fruit in aangeboden in het kader van de gezonde leefstijl.

Deze activiteit is een mooi voorbeeld van wat er wel kan in deze lastige corona periode. Extra dank gaat uit naar de vrijwilligers van voetbalclub OVV die massaal klaar stonden om te helpen om deze activiteit tot een succes te maken.

Op naar een mooi en sportief jaar voor iedereen!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant