Het is van grootbelang dat ouderen blijven bewegen!
Het is van grootbelang dat ouderen blijven bewegen!

Life Style programma Welzijn Ouderen

Algemeen 478 keer gelezen

Westvoorne - Na een geslaagde start in Brielle kunt u vanaf 18 januari ook in Westvoorne terecht voor het life style programma. Het thema van de eerste bijeenkomst is ‘Hobby en Vrije tijd’. De bijeenkomst vindt plaats in de Stuifakkers.

Niet iedereen beschikt over een ruime kennissenkring of een grote familie. Zeker in deze lockdown kan het daardoor heel stil zijn. Heeft u behoefte om anderen te ontmoeten? Om actief te worden? Wat kennis op te doen? Dan is het Life Style programma voor u een uitkomst. Het is een drieluik aan sportieve, leerzame en gezellige activiteiten.

Het programma
Om 15.00 uur is de Beweegactiviteit. Om 16.15 uur is er een informatieve bijeenkomst. Om 17.30 uur kunt u samen eten. U kunt zelf kiezen of u aan één, twee of alle drie de onderdelen deel wilt nemen. Het beweegprogramma zal verzorgd worden door Astrid Severens van Je Eigen Pad. U kunt dus rekenen op een uur vol plezier! De informatieve bijeenkomsten staan in het teken van voeding, gezondheid, bewegen en sociale contacten.

Deelname
Deelname kost € 5,00 (mocht deze bijdrage een probleem voor u geven schroom dan niet om u toch aan te melden, dan zoeken ze naar een oplossing), ongeacht aan welke onderdelen u deelneemt.

Eerste bijeenkomst
Bent u 65 jaar of ouder, woont u in Westvoorne, Hellevoetsluis of Brielle dan bent u van harte welkom. De eerste bijeenkomst staat gepland op 18 januari. Het programma start om 15.00 uur in ‘t Getij, Stuifakkers, Briggemandreef 2 in Rockanje. Deelname geschiedt op inschrijving. VOL = VOL

Vervoer
Heeft u vervoer nodig dan kunt u contact opnemen met het SBO tel: 0181-322273. Bereikbaar op werkdagen van 08.30 tot 13.00 uur.

Meer informatie
Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Catharina Thuis op Voorne: 0181-412555 of mailen naar receptiegh@catharina.nl. U kunt u ook aanmelden bij het buffet van restaurant de Branding in de Stuifakkers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant