Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Boosterprik op inloop mogelijk

Algemeen 421 keer gelezen

Omdat de piek van de boostercampagne achter de rug is, is er weer ruimte om zonder afspraak binnen te lopen meldt GGD Rotterdam-Rijnmond.  Een legitimatiebewijs en mondkapje zijn nodig om de prik te kunnen krijgen.

Iedereen die dat wil, kan nu langskomen voor een eerste, tweede of boosterprik. Wie langer dan drie maanden geleden een coronabesmetting of -vaccinatie kreeg, komt in aanmerking voor de booster. Een boostervaccinatie pept de afweer tegen het coronavirus als het ware weer op. Hiermee wordt de verspreiding van het virus beperkt. Door de booster te halen draag je bij aan het beschermen van de samenleving. De omikronvariant die op dit moment heerst is minder gevaarlijk, maar geeft nog altijd een kans op ziekenhuisopname of long-covid.

Afspraak voor de boosterprik
Mensen die al een afspraak hebben staan, blijven welkom op het afgesproken tijdstip. Een afspraak maken is ook nog steeds mogelijk.

Sportcomplex De Eendraght, Sportlaan 2 is op dinsdag, donderdag en zaterdag van  9.00 tot 16 uur geopend.

Kijk voor alle informatie op https://www.ggdrotterdamrijnmond.nl/apps/ggdrotterdamrijnmond.nl/infectieziekten/corona-covid19/boosterprik/index.xml

Uit de krant