Afbeelding

Succesvolle aftrap Lifestyle Westvoorne van Catharina, thuis op Voorne

Algemeen 104 keer gelezen

Welzijn Ouderen (onderdeel van Catharina, thuis op Voorne) organiseerde afgelopen dinsdag de eerste bijeenkomst van Lifestyle Westvoorne. De belangstelling was groot: er waren 25 deelnemers en 4 gastsprekers aanwezig. Vanwege de grote belangstelling hebben ze helaas een aantal mensen moeten teleurstellen. Hen hopen ze de volgende bijeenkomst te mogen begroeten.

Het beweeg-uur, verzorgd door Astrid Severens, kan iedereen binnen de eigen mogelijkheden volgen. Deze keer werden er zittende oefeningen op muziek gedaan. Na het bewegen volgde de introductie van het poppenhuis team en een modelbouwer. Zij enthousiasmeerden de aanwezigen met hun verhaal over deze bijzondere hobby’s. Tot slot van deze uitermate gezellige middag werd er een dinertje uitgeserveerd bestaande uit riante groentesoep, hutspot met een grote, fijne gehaktbal en een lekker fris toetje als toegift.

De thema’s voor de komende bijeenkomsten kunt u hieronder bekijken:

Datum en thema:

1 februari: Rien Poortvliet door Jolanda Wielemaker (Welzijn Ouderen Westvoorne)

15 februari: Een goed gesprek geeft rust Marijke Verzendaal (Centrum voor Levensvragen Zuid-Hollandse Eilanden)

1 maart: De Biberbunker door Jos Gouwman (Stichting Biberbunker)

15 mei: Buurtbemiddeling: hoe zorgt u voor een prettige leefomgeving door Lowie Reinders (Buurtbemiddeling Hellevoetsluis)

5 april: De geschiedenis van de duinen van Voorne door Nico van der Wel (bioloog en schrijver)

19 april: Trekpaarden Team

3 mei: De Natuur op Voorne, spreker nog nader te bepalen. 

Wilt u ook een keer deelnemen? Aanmelden kan via: info@catharina.nl of (0181) 412555 of in restaurant de Branding in de Stuifakkers. De kosten bedragen € 5,- per persoon per bijeenkomst ongeacht het aantal onderdelen dat u wilt volgen (bewegen, themabijeenkomst, diner).

Afbeelding

Uit de krant