Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Webinar Blankenburgverbinding over A20

Algemeen 181 keer gelezen

Regionaal - De A20 gaat in 2022 flink op de schop tussen knooppunt Kethelplein en toekomstig knooppunt Vlaardingen. 

Rijkswaterstaat en bouwcombinatie BAAK organiseren op dinsdagavond 25 januari vanaf 19.30 uur een webinar om alle werkzaamheden (en de eventuele hinder die hierdoor kan ontstaan) toe te lichten.

Webinar Blankenburgverbinding
Naast het aanleggen van de Blankenburgverbinding en de nieuwe aansluitingen op de A15 en A20, bestaat het project ook uit het verbreden van de A20 tussen het nieuwe knooppunt Vlaardingen en het knooppunt Kethelplein. Deze verbreding van twee naar drie rijstroken per rijrichting is nodig omdat er straks met de komst van de A24 meer verkeer op dit deel van de A20 komt.

Tijdens het webinar op 25 januari komen onder meer de werkzaamheden en de regelmatige afsluitingen aan de orde. Er kunnen ook vragen worden gesteld via de chatfunctie. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via www.blankenburgverbinding.nl. 

Live-uitzending bij Omroep Vlaardingen
Ook Omroep Vlaardingen besteedt aandacht aan deze omvangrijke operatie in het komende jaar. Dit gebeurt in een live-uitzending vanuit het Informatiecentrum Blankenburgverbinding op maandag 24 januari tussen 17.00 en 18.00 uur. De uitzending is te beluisteren via www.omroepvlaardingen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant