Senna Langendoen zorgde met zijn treffer voor het mooiste moment in het duel Rockanje-DVV '09. (Archieffoto: Wil van Balen).
Senna Langendoen zorgde met zijn treffer voor het mooiste moment in het duel Rockanje-DVV '09. (Archieffoto: Wil van Balen).

Rockanje nauwelijks minder dan koploper DVV ‘09

Algemeen 63 keer gelezen

Rockanje – Rockanje toonde zich afgelopen zaterdag nauwelijks de mindere van koploper DVV ’09.

De gedoodverfde kampioen in de klasse I won ternauwernood met 2-3. 

Linkerrijtje
Ondanks de nederlaag staat Rockanje nog altijd in het linkerrijtje. Tot voldoening van trainer Harry Rusken, die zijn ploeg goed zag spelen op het eigen sportpark Drenkeling. 

Frommelgoal
‘Dat Brian Oost de 1-1 scoort was mooi om te zien,’ vond Rusken. ‘Brian is nog maar zeventien, maar hij deed gewoon goed mee in de ploeg. Dan komt DVV ’09 met een frommelgoal op 1-2 en krijgen ze de 1-3 cadeau met een goedkope penalty.’ 

Hoogtepunt
‘De goal van Senna Langendoen die de bal zo in de kruising krulde was het hoogtepunt van de wedstrijd,’vervolgde Rusken. ‘Mijn ploeg heeft echt een uitstekende pot neer gezet.’

Ooltgensplaat
Komende zaterdag reist Rockanje, dat gisteravond een doordeweekse ronde van de competitie speelde bij Melissant, naar Ooltgensplaat voor een duel bij degradatiekandidaat OFB, dat de punten nog hard nodig heeft.

Uit de krant