Michael Hagers (achtergrond) kopte de 1-0 binnen voor OVV in de thuiswedstrijd tegen MVV '27. (Archieffoto: Wil van Balen).
Michael Hagers (achtergrond) kopte de 1-0 binnen voor OVV in de thuiswedstrijd tegen MVV '27. (Archieffoto: Wil van Balen).

OVV klimt naar ‘veilige’ derde plaats van onderen

Algemeen 220 keer gelezen

Oostvoorne - Door een afgetekende 3-0 zege op MVV ‘27 klom OVV afgelopen zaterdag naar de derde plaats van onderen op de ranglijst van de derde klasse C.

Die plek vrijwaart de ploeg die hem inneemt aan het eind van de rit van nacompetitiewedstrijken om degradatie. Gisteravond (dinsdag) speelde OVV de cruciale competitiederby in Hellevoetsluis bij FC Vlotbrug. Bij winst verstevigen de Oostvoornaars nadat ze bijna het hele seizoen de rode lantaarn droegen, hun ‘veilige’ derde plaats van onderen.

Ontsnappen
Bij puntverlies moet de ploeg van trainer Marcel Langeveld in de resterende drie competitieduels nog stevig aan de bak om direct te ontsnappen aan degradatie. Te beginnen met de uitwedstrijd van komende zaterdag bij subtopper HBSS.

‘In de eerste helft ging het duel nog gelijk op,’ aldus een tevreden Marcel Langeveld afgelopen zaterdag na afloop van het thuisduel tegen MVV ‘27. ‘Maar na rust trokken we de wedstrijd naar ons toe. Michael Hagers kopte de 1-0 binnen en toen en Michael Versaevel er kort daarop 2-0 van maakte, speelden we een gewonnen wedstrijd. De 3-0 van Pascal van Hulst was lekker voor het zelfvertrouwen. Als GHVV ‘13 ons in de dinsdagavondronde helpt met een zege op SC Botlek het lukt ons om FC Vlotbrug te kloppen, dan gaat het goed aflopen voor ons.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant