Afbeelding

De lente begint met het Brielsch Bierfestival

Algemeen 199 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 28 mei om 13.00 uur gaan de deuren van ‘De Vergulde Colff’ en ,’t Kont van het Paard’ open. Op deze dag staan er zes brouwers verdeeld over twee locaties.

De muziek gedurende de dag wordt verzorgd door ‘Cirque du Vinyl’, deze twee Briellenaren zullen een mix van genres spelen van soul tot rock en van 70’s tot nu. Ook zal er in beide locaties worden opgetreden door ‘Hendrikse’. De uit Dordrecht afkomstige Rob Hendrikse is een veelzijdig artiest. Hij staat ook bekend als Fixxxman, is grafisch kunstenaar, ontwerpt logo’s en maakt schilderijen, is daarnaast schrijver en muzikant. 

Als muzikant speelde Rob in binnen- en buitenland, en speelde de afgelopen jaren samen met onder andere Bas Paardekooper, Rob Orlemans, Cindy Peress (USA), Dilana Smith (USA/ZAF), Steve Payne (UK), Robert Smith, Ron Baggerman, Ron ‘El Kroppo’ Krop en nog vele anderen. Ook worden er gedurende de dag mini proeverijen verzorgd door biersommelier John Schut. 

Wilt u zeker zijn van deelname, reserveer dan alvast uw proefglas met vier muntjes (extra muntjes kunt u bij de bar aanschaffen) die u kunt inwisselen bij de deelnemende brouwerijen en aan de bar van ‘t Kont van het Paard. De kosten voor het proefglas en de vier muntjes bedragen €15,-. Reserveren kan via Brielschbierfestival2022@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant