Foto: Sjanie Groen
Foto: Sjanie Groen Sjanie Groen

Felicitaties voor briljanten bruidspaar Mol-van Hulst

Algemeen 167 keer gelezen

Rockanje - Burgemeester Peter de Jong ging zaterdag op bezoek bij het 65-jarig bruidspaar Mol-van Hulst om hen namens de gemeente Westvoorne te feliciteren.

Gerson (Ger) Mol (91) en Johanna Jacoba (Co) van Hulst (86) leerden elkaar destijds kennen in een uitgaansgelegenheid in Hellevoetsluis. Ger is geboren en getogen in Rotterdam en Co in Rockanje. Na hun trouwen konden zij een klein kamertje met een keukentje huren in Brielle. In die tijd was er niks anders vanwege de woningnood. Na drie jaar verhuisde het echtpaar naar Rockanje, waar ze nu dus nog steeds wonen. Ger heeft vroeger in de zeevaart gewerkt en ging in 1963 aan wal aan het werk als opzichter in de chemische industrie. Daarna heeft hij tot zijn pensioen gewerkt als toezichthouder bij een ingenieursbureau. Het echtpaar heeft drie zonen, negen kleinkinderen en inmiddels ook al twee achterkleinkinderen. Het 65-jarig huwelijksfeest is ‘s middags eerst thuis gevierd met wat goede vrienden en ‘s avonds met een etentje met kinderen en kleinkinderen. 

Zo’n 26 jaar lang was het echtpaar trouwe gast bij de Infirmerie in Brielle, maar door corona kwam dat stil te liggen. Daar oefenden ze vooral hun hobby tekenen en schilderen uit, en genoten ze vooral ook van de gezelligheid. Maar plannen om deze sociale contacten weer op te pakken, zijn in de maak!

Uit de krant