Afbeelding

Eerste Zomerfeest in De Leemgaarde na coronatijd

Algemeen 147 keer gelezen

Oostvoorne - Zondag 24 juli treedt Cor Fens op (voor veel bewoners van Leemgaarde nog bekend als ónze huismeester) met z’n band “Rack ‘m up”. Hun repertoire bestaat uit pompende Chicago Blues, swingende rock & roll en een vleugje Country.

Omdat in het verleden door allerlei omstandigheden (langdurige ziekte, pensioen) ze nooit officieel afscheid hebben kunnen nemen van hun oudste (in dienstjaren) en bij heel veel bewoners erg populaire huismeester, willen ze dat nu alsnog graag doen.

Cor is in Leemgaarde jarenlang een behulpzame en bewogen huismeester geweest die ook buiten de lijntjes durfde te kleuren. Ze herinneren zich bijvoorbeeld een incident ooit met een oudere bewoner die met zijn fiets in de sloot gesukkeld was. Cor kwam toevallig langs, heeft die man uit de sloot gevist, mee naar huis genomen, onder de douche gezet en droge kleren aangetrokken. Verzorgend personeel dat op dat moment aanwezig was, verleende geen hulp omdat dat ‘niet in hun takenpakket paste’! In Cor zijn takenpakket natuurlijk ook niet, maar hij deed wat je als medemens gewoon doet. Dat was/is Cor! Daarom en om nog heel veel andere anekdotes houden ze van hem en willen ze graag fatsoenlijk afscheid van hem nemen.

Dat gaan ze dus uitgebreid doen op zondag 24 juli. ZWe gaan er een mooi feestje van maken waarin Cor zelf de hoofdrol speelt!

Aanvang Feest: 14.00 uur
Ontvangst met koffie en wat lekkers
Optreden van Cor met zijn band ‘Rack ‘m Up’ 14.30-15.15 en 15.45-16.30
In de korte pauze proosten ze met een glas prosecco op Cor, waarbij een afscheidscadeautje wordt aangeboden.
Rond 16.30 uur komt Romy’s Frietmobiel het terrein op en zij gaan heerlijke frites en snacks voor u bakken
Als toetje een ijsje voor alle aanwezigen.
De kosten voor deze dag zijn €15,- p.p. (koffie/thee met wat lekkers, één glas prosecco, een puntzak frites met snacks en een ijsje na.)
Verder consumpties zijn voor eigen rekening!

Uiteraard bent u allen van harte uitgenodigd, maar u moet zich wel van te voren aanmelden voor dit eerste zomerfeest van 2022.U kunt dit doen bij Pia (en gelijk contant betalen) zodat ze weten op hoeveel mensen ze moeten rekenen. Dit i.v.m. het klaarzetten van het meubilair. Bent u niet in de gelegenheid zich bij Pia aan te melden, dan kunt u ook een envelop met gepast geld en uw naam en telefoonnummer erop in brievenbus 334 (Marees van den Kerkhof) of 152 (Lucie van Bokkum) stoppen. Op de dag zelf krijgt u een polsbandje als bewijs dat u betaald hebt voor dit feest. 

Ze gaan ervan uit dat ze het buiten kunnen vieren dus laten we heftig bidden/duimen voor een prachtige dag op alle fronten. Ze hopen dat u allen aanwezig kunt zijn.
Dit feest wordt mogelijk gemaakt door LASSO uiteraard ondersteund door de vrijwilligers van het barteam!


Uit de krant