Afbeelding

Politiek Café Partij Voorne aan Zee in Hellevoetsluis

Algemeen 120 keer gelezen

Voorne aan Zee - In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van fusiegemeente Voorne aan Zee op 23 november, organiseert Partij Voorne aan Zee op zaterdag 25 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur een Politiek Café in Hellevoetsluis. 

Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in de kantine van het Brandweermuseum, Industriehaven 8 in Hellevoetsluis.

De verkiezingen lijken nog ver weg, maar het is zo november en op 1 januari 2023 is de nieuwe, veel grotere, gemeente een feit. Wat zijn de uitdagingen van deze nieuwe, grote gemeente? Waar kies je voor? Wat vind jij belangrijk? Welke mensen vertegenwoordigen het beste jouw belangen? Oriënteer je en maak kennis met raadsleden uit Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis.
Deze keer staan de volgende onderwerpen centraal:
· De almaar stijgende kosten voor alle huishoudens, wat moet/kan de politiek doen?
· De overspannen woningmarkt, hoe kom ik aan een woning?

Partij Voorne aan Zee wil graag horen wat je zoal bezighoudt en gaat hierover graag in gesprek. Natuurlijk staan zij open voor al je vragen en opmerkingen. Partij Voorne aan Zee is er immers voor alle inwoners en zij horen heel graag wat zij belangrijk vinden!

Ben je zaterdagmiddag 25 juni verhinderd, maar heb je wel interesse om deze Politieke Café’s te bezoeken? Houd dan de media in de gaten en neem regelmatig een kijkje op de website www.partijvoorneaanzee en op hun Facebookpagina.

Uit de krant