Afbeelding

Bewust Voorne Putten Festival in Hellevoetsluis

Algemeen 20 keer gelezen

Hellevoetsluis - Na 3 jaar weer een echt ouderwets Bewust Voorne Putten Festival. Tenminste “ouderwets”. Een sprankelend festival in een nieuw jasje en op een nieuwe plek. 

Op zondag 3 juli om 10.00 uur starten ze groots met muziek. Gedurende de dag kun je een keuze maken uit verschillende workshops, een behandeling of een persoonlijk gesprek. De thema’s van dit jaar zijn yoga, coaching en therapie, natuur en ontdekken, massage en ontspannen, inspiratie en spiritualiteit, food en lifestyle. Natuurlijk hebben ze ook aan de innerlijke mens gedacht en zijn er diverse mogelijkheden voor een heerlijke lunch of een lekkere snack. 

Ook de kinderen zijn dit jaar van harte welkom op de ontdekplek, waar allerlei activiteiten georganiseerd worden voor de kleinsten. Dit jaar bieden ze ook plek aan lokale ondernemers die leuke of heerlijke producten verkopen. Kortom een dagje uit voor iedereen. 

De opening en de sluiting van het festival wordt muzikaal omlijst door Cas Ronckers. Cas is een singer-songwriter en multi-instrumentalist en in 2013 was hij het jongste 3FM Serious Talent ooit. Hij deelde al eerder het podium met Stevie Ann, Kensington en DeWolff. 

Het Bewust Voorne Putten Festival is al jaren een begrip en nu voor het eerst in Hellevoetsluis. Je kunt hen vinden op het terrein van Tuinderij Permacultuur aan de Kreekweg 3. Deze tuinderij is door Sandy van den Ban omgetoverd tot een waar paradijs en een oase van rust aan de rand van Hellevoetsluis. Om 10.00 start het festival en om 17.00 uur sluiten ze het ook weer officieel af. 

Voor meer informatie, kijk gerust eens op de website www.bewustvoorneputten.nl. Daar vind je ook de festival pagina waar je alvast een ticket kunt kopen. Je kunt nu nog gebruik maken van een vroegboekkorting. Een kaartje kopen bij de entree kan natuurlijk ook. Ze zien je graag op het Bewust Voorne Putten festival, de Sparkle Edition. 

Uit de krant

Uit de krant