Wethouder Henk de Graad (links) en Burgemeester Peter de Jong (rechts) bezochten samen het nieuwe informatiebord in Tinte.
Wethouder Henk de Graad (links) en Burgemeester Peter de Jong (rechts) bezochten samen het nieuwe informatiebord in Tinte. AR Radings

Nieuwe informatieborden geplaatst in Rockanje, Oostvoorne en Tinte

Algemeen 234 keer gelezen

Westvoorne - In de kernen van Rockanje, Oostvoorne en Tinte zijn nieuwe borden geplaatst met informatie voor bezoekers van de gemeente. Op de borden staan meerdere wandelroutes in verschillende thema’s: heerlijk wandelen richting strand of duinen, winkelen of een hapje en drankje nuttigen, maar ook een route langs de prachtige historische monumenten en de nieuwe land- en tuinbouwroute met de fiets door het polderlandschap in Tinte. 

Het is heerlijk vertoeven in de dorpen, die ieder hun eigen karakter en bezienswaardigheden hebben. Zo nodigen ze de bezoekers ook uit om ook eens een kijkje te nemen in de andere buurdorpen.

QR-codes voor onderweg

Op alle drie de borden staan QR-codes waarmee u de route ook onderweg op uw telefoon nog eens kunt bekijken. Ook vindt u er een QR-code om de lokale evenementen te bekijken. Dit aanbod wordt geactualiseerd door Marketing OP Voorne-Putten. 

Burgemeester Peter de Jong: “De nieuwe informatieborden zijn een aanwinst in de drie kernen. Het was vanuit de lokale evenementenorganisatoren een wens om evenementen in Westvoorne beter op de kaart te zetten. Dit is dan ook opgenomen als actiepunt in ons evenementenbeleid. Met deze borden zorgen we er niet alleen voor dat de mooie plekjes van onze dorpen worden belicht, maar ook dat de evenementen goed vindbaar zijn voor inwoners én bezoekers.” 

Uit de krant

Uit de krant