Afbeelding
Gemeente Westvoorne

La Douce France op het Dorpsplein Oostvoorne

Algemeen 541 keer gelezen

Oostvoorne - Deze zomer maakt Voornes Opstapbus regelmatig leuke uitstapjes. Volgende week gaan ze kijken naar de Franse taferelen op het Dorpsplein in Oostvoorne. 

Op deze mooie locatie zijn middels een burgerinitiatief twee jeu de boules banen aangelegd. Op maandag 8 augustus 2022 rond 13.00 uur worden de twee langverwachte jeu de boules banen officieel en feestelijk geopend door wethouder Jorriena de Jong.

Voor wie bukken een probleem is zijn magnetische ballenrapers aanwezig die de ballen opliften zodat men niet hoeft te bukken. Heeft u zin om aanwezig te zijn bij deze feestelijke opening en wilt kennismaken met het gezellige spel jeu de boules? Dat kan ook als u geen vervoer hebt. Voornes Op-stapbus haalt u thuis op en brengt u na afloop ook weer terug voor EUR 5 per persoon. Leer andere mensen en het spel kennen. Het belooft een gezellige dag te worden met een Franse insteek.

Ook zin om mee te gaan? Aanmelden kan via info@voornesopstapbus.nl.

Wilt u liever persoonlijk contact, dan is de coördinator, Anneke Luijendijk telefonisch bereikbaar op maandag van 12.00 - 13.00 en dinsdag en donderdag van 18.30 - 19.30 op nummer 06 - 181 182 62. Kijk voor het volledige uitjes aanbod op de website https://voornesopstapbus.nl/mee-opstap/uitjes/

Uit de krant

Uit de krant