Afbeelding

De Restaurant Aan Zee Sportwei

Algemeen 306 keer gelezen

Oostvoorne - Op donderdag 4 augustus 2022 wordt de Restaurant Aan Zee Sportwei georganiseerd op de Hofwei in Oostvoorne tijdens de Prof wielerronde van Oostvoorne.

Tijdens deze dag kan de hele familie, maar kunnen vooral de kinderen dan gebruik maken van leuke activiteiten. Natuurlijk is er weer de Aan Zee Bambino baan waar kinderen met loopfietsjes en kleine racefietsjes rondjes kunnen rijden. Maar dit jaar kun je ook bij Anne’ s fietscircus allerlei verschillende fietsen proberen, komt er een BMX experiënce waar kinderen op een veilige manier kennis kunnen maken met deze fietsjes, en komt er ook een kleuter parcours. Tijdens de dag worden er 3 demonstraties gegeven door oud wereldkampioen Sietse van Berkel. Bij Fiets je Schilderij kunnen kinderen, maar ook volwassenen, door middel van fietsen een eigen kunstwerk bij elkaar fietsen.

De Restaurant Aan Zee Sportwei wordt georganiseerd om kinderen op een leuke manier met sporten in aanraking te laten komen, maar ook kun je naast deze activiteiten terecht voor een kop koffie, kennismaking met het Business peloton Voorne Putten, informatie krijgen over e-bikes, racefietsen en mobiliteitsplannen in Oostvoorne.

Uit de krant

Uit de krant