Afbeelding

SHAKY GROUND swingende afsluiting wielerronde

Algemeen 415 keer gelezen

Oostvoorne - De 40e wielerronde wordt op een spectaculaire muzikale wijze afgesloten. Kenners weten het: voor de beste disco, dance & soul moet je bij SHAKY GROUND zijn. De Rotterdamse super energieke TOP band speelt op 4 augustus Oostvoorne plat. Met een vergroot podium en maar liefst 9 muzikanten komt het Dorpsplein in beweging. Stilstaan is geen optie meer, zelfs bij mensen die niet weten dat ze dansen leuk vinden.

Stampende, dampende bas, percussie & drumbeats, een vet scheurende saxofoon, groovy gitaar, licks & funky keys zorgen er voor dat je samen met de drie zangeressen vreselijk uit je dak gaat. Vette krakers uit de 70ties, 80ties en 90ties zullen door het centrum van Oostvoorne schallen. 2 keer zullen de allermooiste hits gespeeld worden en is het meebrullen met Boogie Wonderland en op nummeres van Boney M, ABBA en Shirley Bassey. Zelf noemt de band hun muziek: breed bekend, leuk, lekker en gruwelijk dansbaar.

Shakey Ground treedt twee keer op. Om 20.00 uur als intermezzo bij de profronde en om 22.00 uur na de huldiging van de winnaar van de jubileum ronde. Na dit optreden zal iedereen met een ongekend goed gevoel terug kunnen kijken op een geslaagde wielerdag.

Uit de krant