Marco en Henk maakten er een feestje van!
Marco en Henk maakten er een feestje van!

Marco en Henk zetten ‘De Stuifakkers’ op stelten!

Algemeen 17 keer gelezen

Rockanje - Feestzanger Marco de Hollander en ‘De Stuifakkers’ zijn eigen orgelman, de 90 jarige Henk van der Hoek, zetten tijdens de senioren meezingshow ‘De Stuifakkers’ in Rockanje op stelten.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de ‘Vrolijkste Volkszanger van Nederland’ die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek ‘in te pakken’.  

In ‘De Stuifakkers’ deed hij dat samen met Henk en zij deden dat onder meer met het prachtige lied ‘speel nog een liedje orgelman’ en vele andere bekende meezingers.
Vele Nederlandse meezingers passeerden in de goed gevulde zaal de revue, en werden uit volle borst meegezongen.

Diverse polonaises waren het gevolg. Zo bezorgde de grote groep vrijwilligers van Catharina welzijn Ouderen Westvoorne, ruim honderd Westvoornaars weer een oergezellige muzikale middag, waar nog lang over wordt nagepraat.

Uitgekeken wordt er al weer naar de 10e september, als de Rotterdamse zanger Hans Somers met zijn zang partner Netty Reek op bezoek komt met hun liedjesprogramma Rood Wit Blauw, een middag om weer naar uit te kijken!

Uit de krant

Uit de krant