Afbeelding

P.H.C team Rockanje goed op dreef

Algemeen 29 keer gelezen

Rockanje - Vorig weekend tijdens een wedstrijd in de Power Horse Competitie in Noordwelle heeft Anne de Vries Snoeij met het nieuwe trekpaard Pim van Nieuwleven in de trekpaarden competitie vertrouwen opgebouwd voor de toekomst. Ze werd hierbij geassisteerd door de grooms Davey de Vries en Gydo Labee. 

Dit was voor de combinatie de 1e wedstrijd na 2,5 jaar corona, waarin de gehele competitie stillag. Nu verliep alles volgens plan. Ze wilden uitproberen en het paard kennis laten maken met de diverse onderdelen. De combinatie moet één worden en groeien in de komende wedstrijden. Wat in het verleden van 2012 het kampioenschap opleverde en in 2015 in de dubbelspannen met de paarden Toon en Anne. Nu genieten zij van een welverdiende rust (pensioen). Af en toe mogen ze nog een wedstrijdje mee doen. 

Pim gaat het worden voor de toekomst. Een ruin van 7 jaar geboren in de stallen van Familie Pols uit Zuidland, waar ook paard Toon ter wereld kwam. De volgende wedstrijd is 20/21 augustus in Duiven. 

Team Rockanje bedankt Heijmans transport, Stolk machine verhuur en Pols tuinmachines, voor het vervoer en transport in de weekenden. Ook aan het hooi is gedacht door Hooi& strohandel ‘t Mannetje.

Uit de krant

Uit de krant