De winnaars van 2021
De winnaars van 2021

Verkiezing beste zzp’er van het jaar gestart

Algemeen 27 keer gelezen

ZZP Nederland organiseert dit jaar wederom de Freelancer of the Year Awards (Foty) Tijdens deze verkiezing gaan ze op zoek naar de beste zzp’er van het jaar. Kandidaten kunnen zichzelf aanmelden en het staat iedereen vrij om een bevlogen vriend, familielid of buurtgenoot die zzp’er is te nomineren. Iedere zelfstandig ondernemer die voor eigen rekening en risico werkt komt in aanmerking.

Naast het winnen van de titel, zijn er mooie prijzen te winnen, maar deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de publieksprijs. 

Het hele traject van de FOTY-Awards was een geweldige ervaring, met het ontvangen van de titel als kers op de taart. Vooral de referenties van klanten en het mooie juryrapport hebben indruk gemaakt” Loraine van Niekerk, beste Starter 2021. 

De deelnemer presenteert zichzelf en moet zoveel mogelijk positieve referenties vergaren. Na een aantal selectierondes, bepaalt een vakjury bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel, LinkedIn en ZZP Nederland wie de beste zzp’er van Nederland is. Aanmelden kan via de website van de FOTY Awards; fotyawards.com.

ZZP Nederland is de grootste onafhankelijke belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland met ruim 54.000 aangeslotenen. Sinds 2006 zet ZZP Nederland zich in om het ondernemerschap van kleine zelfstandigen te bevorderen. Het is in zeventien jaar tijd uitgegroeid tot een laagdrempelige professionele vraagbaak voor zowel starters als ervaren zelfstandigen. Met een ruim aanbod van ondersteunende producten en diensten zoals verzekeringen en juridische hulp. Daarnaast is Stichting ZZP Nederland een serieuze gesprekspartner in politiek Den Haag. 

Uit de krant

Uit de krant