Afbeelding

IVN Informatiemarkt in het bezoekerscentrum Tenellaplas op 1 oktober

Algemeen 420 keer gelezen

Rockanje - Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert IVN afdeling Voorne-Putten Rozenburg een Informatiemarkt in het bezoekerscentrum Tenellaplas van het Zuid-Hollands Landschap. Op deze markt kun je kennis nemen van alle activiteiten waar ze zich mee bezighouden.

Heb je wel eens gehoord van IVN? Deze letters staan voor Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid. De plaatselijke afdelingen bestaan uit enthousiaste vrijwilligers die hun liefde voor de natuur graag overbrengen op anderen door middel van het begeleiden van excursies, het organiseren van allerlei kindermiddagen, gezellige wandelingen, interessante cursussen en nog veel meer.

Ben je geïnteresseerd in de natuur? En vind je het leuk om die interesse te delen met anderen? Kom dan naar de gezellige informatiemarkt waar de enthousiaste leden je van alles kunnen vertellen over de verschillende activiteiten van IVN afdeling Voorne-Putten Rozenburg.

Ze richten zich op allerlei doelgroepen, van jong tot oud. Dat betekent dat er voor elk wat wils wel iets te doen of te beleven valt binnen de afdeling. Ze werken vaak samen met verschillende organisaties, zoals het Zuid-Hollands Landschap, KNNV Hollandse Delta, Natuurmonumenten etc. Kom op 1 oktober kijken tussen 10.30 en 12.30 uur in het bezoekerscentrum Tenellaplas van het Zuid-Hollands Landschap, Duinstraat 12a Rockanje. Ook leuk voor de kinderen, want natuureducatie begint bij de jeugd! Kijk ook eens op de website www.ivn.nl/afdeling/voorne-putten-rozenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant