Afbeelding
Wil van Balen

Opera in het Prinsenkwartier

Algemeen 249 keer gelezen

Brielle - Elke eerste woensdag van de maand kunt u bij Welzijn Ouderen in Het Prinsenkwartier in Brielle luisteren en kijken naar een opera, operette of musical. Op de oneven maanden is dit een opera en op de even maanden een musical of operette.

Op woensdag 5 oktober 2022 vertonen ze de bekende musical Ciske de Rat met muziek van Henny Vrienten. De hoofdpersoon van deze musical is het Amsterdamse straatjochie Ciske Vrijmoeth. De musical volgt zijn leven van straatjochie tot man. Zijn vader is zeeman en dus veel van huis. Zijn moeder is alcoholiste en heeft alleen aandacht voor zichzelf en haar pleziertjes. Daarbij mishandelt en kwetst ze Ciske en zijn broertje. Het gevolg is dat Ciske zich ontwikkelt tot een moeilijk hanteerbaar ventje. Hoe zijn leven verloopt kunt u op woensdag 5 oktober 2022 zien bij Welzijn Ouderen.

De vertoning begint om 19.30 uur. De zaal is open om19.00 uur. Afloop ongeveer 22.30 uur. U vindt Het Prinsenkwartier op M.H. Trompstraat 135 in Brielle. Toegangsprijs € 3,50 en Catharinapashouders betalen € 1,50. (Pinnen of contactloos). Wilt u zeker zijn van een zitplaats, meld u dan van tevoren aan. Welzijn Ouderen is telefonisch te bereiken via 0181-728281 (van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.30 uur). Of per email bij receptiewo@catharinastichting.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant