Noah Kompanje had kansen voor Rockanje in het duel met Stellendam dat met 0-2 verloren ging. (Foto: Wil van Balen).
Noah Kompanje had kansen voor Rockanje in het duel met Stellendam dat met 0-2 verloren ging. (Foto: Wil van Balen).

Rockanje verkoopt huid duur tegen Stellendam

Algemeen 432 keer gelezen

Rockanje - Rockanje kon afgelopen zaterdag een nederlaag tegen sterker Stellendam niet voorkomen.

De 0-3 score deed de krachtsverhoudingen echter geen recht. Tot aan de 90ste minuut had Rockanje uitzicht op de gelijkmaker, maar de bewoners van sportpark Drenkeling hadden weinig geluk.

Kansen
‘We hebben vijf of zes grote kansen gehad om te scoren,’ zag Rockanje-trainer Ad Reijtenbagh. ‘Maar waar een bal in de wedstrijd meestal wel een paar keer goed valt, was dat nu niet het geval. Noah Kompanje, Thomas Looij, Sven Groenenboom en Senna Langendoen hadden met wat meer geluk allemaal kunnen scoren. Maar het mocht niet zo zijn. Na de 0-2 was het over. Dat het in de extra tijd dan nog 0-3 wordt, is leuk voor Stellendam, maar het vertekende de boel wel een beetje. Zeker met de werklust die Rockanje de hele wedstrijd toonde, zou een gelijkspel niet hebben misstaan.’

Ongeslagen
Stellendam bleef door de overwinning op Rockanje ongeslagen en is na twee duels met GOZ nog de enige ploeg zonder puntverlies in de vierde klasse F. Komende zaterdag gaat Rockanje naar Nieuw-Beijerland om bij NBSVV te proberen zich te revancheren voor het verlies tegen Stellendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant