Noah Kompanje bevestigde met zijn vijfde seizoenstreffer voor Rockanje opnieuw zijn status van topscorer voor de Oranjehemden (Archieffoto: Wil van Balen)
Noah Kompanje bevestigde met zijn vijfde seizoenstreffer voor Rockanje opnieuw zijn status van topscorer voor de Oranjehemden (Archieffoto: Wil van Balen)

Rockanje troeft streekgenoot GHVV ’13 af op eigen veld

Algemeen 655 keer gelezen

Heenvliet/Geervliet – Rockanje troefde streekgenoot GHVV ’13 afgelopen zaterdag af op eigen veld. De ploeg van trainer Ad Reijtenbagh versloeg de Heenvlietse/Geervlietse fusieclub die vorig seizoen nog in de derde klasse uitkwam, met 2-3.

‘We stonden bij rust al met 0-2 voor,’ aldus een trotse trainer Ad Reijtenbagh. 

Grieperig
Rockanje startte nog wel met de grieperige doelman René van der Meiden onder de lat, maar die moest zich al na enkele minuten laten vervangen omdat het toch niet ging. ‘Nu kreeg A-junior Wouter van der Borch de kans om zich te bewijzen,’ aldus Reijtenbagh. ‘En hij deed het uitstekend. Hij kon weinig doen aan de twee goals die GHVV in de slotfase nog wist te maken.’

Strafschop
Delano Diemers opende in Geervliet al na een kwartier de score (0-1) en Sven Groenenboom maakte er met een feilloos door hem benutte strafschop nog voor rust 0-2 van. Toen Noah Kompanje er kort na rust met zijn vijfde seizoenstreffer 0-3 van maakte leek het spel gespeeld. En eigenlijk was het dat ook, want hoewel GHVV nog terugkwam tot 2-3, viel de tweede goal van de thuisclub te laat om Rockanje nog in de war te maken…
Komende zaterdag ontvangt Rockanje GOZ uit Mijnheerenland op het eigen sportpark Drenkeling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant