Afbeelding

Een positief geluid van Partij Voorne aan Zee

Algemeen 442 keer gelezen

Voorne aan Zee - Als reactie op een aantal berichten in de regionale pers laat partij Voorne aan Zee graag eens een positief en enthousiast geluid horen. Na de verkiezingen is Partij Voorne aan Zee, in goed overleg met de andere coalitiepartijen, aan de slag gegaan.

De drie raadsleden zijn Alice Vermeer, Els Priester en Jeroen Noordermeer. Hun expertise in het besturen en organiseren is groot en zij staan graag klaar voor de inwoners van Voorne aan Zee. Daarnaast hebben zij veel politieke ervaring. Jeroen heeft zelfs een lintje ontvangen voor zijn jarenlange raadslidmaatschap en daar is Partij Voorne aan Zee, de partij met een warm sociaal hart, trots op.

Net zo trots als op de raadsleden, is Partij Voorne aan Zee op wethouder Daan van Orselen. Daan heeft ervaring als raadslid, is een harde en gedreven werker en is recht voor zijn raap als het gaat om het goed behartigen van de belangen van de inwoners van Voorne aan Zee. Daan heeft wonen, afval, sport, havens en kust, en voor Partij Voorne aan Zee heel belangrijk, participatie in zijn portefeuille.

De overige fractieleden Jose Wille-van Keulen, Inge Heere , Arie van Vliet en Rob Soetens gaan deze raadsleden met raad en daad bijstaan en hebben er veel zin in om aan de slag te gaan voor de inwoners van Voorne aan Zee. Participatie staat bij Partij Voorne aan Zee op nummer 1 en de partij brengt dat graag spoedig in de praktijk. Heeft u als inwoner, ondernemer of lid van de partij dringende vragen of problemen waarvoor u graag de aandacht wilt vragen, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Zij denken graag met u mee. U kunt hen bereiken door een e-mail te sturen aan info@partijvoorneaanzee.nl. Bezoek hen ook op Facebook en Instagram. Zij zijn er graag voor u allemaal!

Uit de krant