Afbeelding

Hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte?

Algemeen 581 keer gelezen

Voorne aan Zee - Bent u op zoek naar hulp bij het invullen van uw belastingaangifte? Het SBO biedt een belastingservice aan voor alle inwoners in Voorne aan Zee met een laag inkomen en een klein vermogen.

Om gebruik te maken van deze service dient u te beschikken over een persoonlijke DigiD code en een mobiele telefoon waarop de sms code binnenkomt. Als u hulp nodig heeft om uw DigiD code te controleren, kunnen zij u daar (kosteloos) bij helpen via SBO Digimaatje.

Om gebruik te maken van hun belastingservice, dient u zich aan te melden vóór 17 februari 2023. Eind februari zullen zij u telefonisch uitnodigen om samen met een vrijwilliger uw belastingformulier in te vullen. De afspraken hiervoor zijn eind maart. Afhankelijk van waar u woont vindt de afspraak plaats bij hun op kantoor aan de Polaris 34, in het Hart van Hellevoet aan de Eik 68 of bij Welzijn Ouderen in Het Bolwerk Brielle aan de M.H. Trompstraat 135. De eigen bijdrage voor de belastingservice bedraagt € 10,- per belastingaangifte en dient contant te worden voldaan.

U kunt zich aanmelden via:

- E-mail: raadendaad@sbonu.nl

- Telefonisch via 0181-322273 tussen 9:00 - 13:00 uur

Zij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant