De routiniers Pascal van Hulst (r) en Alexander Wagner hoefden OVV afgelopen zaterdag niet te coachen. (Archieffoto: Wil van Balen).
De routiniers Pascal van Hulst (r) en Alexander Wagner hoefden OVV afgelopen zaterdag niet te coachen. (Archieffoto: Wil van Balen).

Longontsteking velt staf, duelOVV bij Delta Sport afgelast

Algemeen 1.094 keer gelezen

Oostvoorne – Met trainer Marcel Langeveld en zijn assistenten Marcel Blok en Peter van Hulst geveld door longontsteking, stond OVV afgelopen zaterdag voor de taak om de hervatting van de competitie in de uitwedstrijd bij Delta Sport met routiniers in een coachende rol in te gaan…

Pascal van Hulst (als speler/gelegenheidscoach) en de licht geblesseerde Alexander Wagner (als coach in de dug-out) zouden het in de aanloop naar de wedstrijd door Van Hulst in overleg samengestelde elftal van OVV zoveel mogelijk sturing geven.

Onbespeelbaar
Maar het bleek niet nodig, want het veld van Delta Sport op het Vlaardingse sportpark Oostbroek bleek onbespeelbaar en de wedstrijd werd afgelast.

Trainingskamp
Het buitengewoon geslaagde trainingskamp dat OVV vorige week belegde in het Spaanse Torremolinos, had met de griep die bij de Oostvoornse trainersstaf leidde tot longontsteking wel een heel vervelend staartje. De zwaarste ziektedagen hadden Langeveld, Blok en Van Hulst afgelopen zaterdag wel al achter de rug, maar de gezondheid stond het nog niet toe om de sportieve voetbalverplichtingen alweer te vervullen. Komende zaterdag als OVV SC Botlek ontvangt op het eigen sportpark aan de Oostvoornse Zwartelaan, is de staf weer van de partij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant