Jesper Lakerveld werd matchwinnaar voor Vierpolders in de derbij bij OHVV in Oudenhoorn. (Archieffoto: Wil van Balen).
Jesper Lakerveld werd matchwinnaar voor Vierpolders in de derbij bij OHVV in Oudenhoorn. (Archieffoto: Wil van Balen).

Vierpolders wint bij OHVV, Rockanje klopt Fortuna

Algemeen 429 keer gelezen

Oudenhoorn/Rockanje – Vierpolders won afgelopen zaterdag de derby bij OHVV in Oudenhoorn met miniem verschil: 0-1. Rockanje bleef met 3-2 aan de goede kant van de score in de thuiswedstrijd tegen Fortuna Be Quick.

Jesper Lakerveld werd met zijn goal tegen OHVV matchwinnaar voor Vierpolders.

Afstand
‘De zege was mager maar zeker terecht,’ vond trainer Jan lecker van Vierpolders zaterdag na afloop. ‘We waren zeker in de eerste helft de bovenliggende partij. Jesper Lakerveld, Stef Mansveld en Floris van den Heuvel hadden de kansen om te scoren, maar de bal wilde er toen nog niet in.’
Na rust kreeg OHVV meer greep op de wedstrijd, maar liet juist toen ook de ruimte waarin spits Jesper Lakerveld zich in zijn element voelt. De goal van Lakerveld was halverwege de tweede helft beslissend: 0-1.

Aansluiting
Rockanje hield door de 3-2 zege op Fortuna Be Quick aansluiting met de leidende ploegen in de vierde klasse F, al heeft de ploeg van Ad Reijtenbagh, die onlangs bijtekende voor een nieuw seizoen als  trainer van  de A-selectie op sportpark Drenkeling, wel twee duels meer gespeeld dan koploper Stellendam. Noah Kompanje (2x) en Thomas Looij scoorden.

Uit de krant