Mooie resultaten voor de meiden!
Mooie resultaten voor de meiden!

Goed resultaat bij teamwedstrijd voor ODI Tinte

Algemeen 360 keer gelezen

Hellevoetsluis - Zaterdag 21 januari was de teamwedstrijd voor supplement H en G in de turnhal in Hellevoetsluis georganiseerd door rayon Voorne Putten en Rozenburg.

Van ODI deden 2 teams mee. Junior team H met Izzy Pijnnaken, Jasmijn Langendoen, Lois Verhagenen Sanne Breugelmans en Senior team G met Julia Poli, Sophie Schuurhuis, Irene Klok en Femke Jongejan. Een team bestaat uit 4- 6 turnsters waarbij iedereen turnt, maar de beste 3 scores tellen voor de eind uitslag.

Deze meiden begonnen hun wedstrijd op brug. Nog een beetje zenuwachtig, werden er op dit onderdeel wat foutjes gemaakt. Met goede moed verder naar de balk. Hier lieten ze mooie oefeningen zien, daarna door naar de vloer. Hier doen de meiden vrije oefening op muziek. Met veel plezier hebben deze meiden super oefeningen laten zien. Als laatste de sprong. Deze ging ook goed. Dus best een goede wedstrijd neergezet met zijn allen!

Bij de prijsuitreiking hadden beide teams zilver gewonnen met een hele kleine achterstand op de nummer 1 met 0,4 punten en 0,7 punten. Gefeliciteerd meiden! 15 april is de 2de teamwedstrijd, dus kunnen de meiden zich nog verbeteren. Genoeg tijd om nog te oefenen. De beste van deze wedstrijden kunnen zich in juni plaatsen voor de finale team, individueel en toestelfinale.

Uit de krant