Afbeelding

Toppers zorgen voor groot feest in ‘Stuifakkers’

Algemeen 1.466 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen zaterdag was in het Rockanjese “Stuifakkers” de Hollandse middag. Een wederom volle zaal ouderen die uit alle hoeken van onze gemeente op deze gezellige middag waren afgekomen.

In het ‘voorprogramma’ was er een optreden van de bekende Rotterdamse artiesten Hans Somers en Netty Reek, maar na de pauze barste het muziekfeest helemaal los tijdens de door de vrijwilligers van Catharina Welzijn Ouderen Westvoorne verzorgde playbackshow. Het veelvuldig oefenen betaalde zich deze middag uit tijdens een schitterend programma, waar volop van werd genoten. Het gaf allen weer eens ouderwets de gelegenheid gaf om uit volle borst mee te zingen, wat dan ook gebeurde. Artiesten die deze middag de revue passeerden waren onder meer het strijkorkest van Andre Rieu, Mouth&Mc Neal, Frans Bauer en Marianne Weber, de gebroeders Brouwer, Corry Konings en als klap op de vuurpijl was er een grote meezing medley van de Toppers, die zorgde voor veel blije gezichten. En natuurlijk werd er deze middag ook heel wat af gelachen. Spontaan ontstond dan ook het idee om met de vrijwilligersgroep een playback optreden aan te bieden aan de vrienden van het Brielse Catharina Gasthuis, zodat ook de bewoners aan het Slagveld in Brielle, van de “zangkunsten” kunnen genieten, De eerste contacten hiervoor zijn al gelegd, dus dat belooft opnieuw een feest te worden!

Randstedelijk Mannenkoor en E.H.A.V.

Als volgende activiteiten in Stuifakkers staan er in de eerste week van april alweer een tweetal optredens op het programma. Zo treedt op donderdagavond 6 april het Randstedelijk Mannenkoor samen met een solist op, en op zaterdag 8 april wordt de Eerste Hoekse Accordeon Vereniging in Rockanje verwacht.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant