Gert Kruik en Dirk Tol werden gehuldigd, beiden zijn al 50 jaar lid!
Gert Kruik en Dirk Tol werden gehuldigd, beiden zijn al 50 jaar lid!

Jaarlijkse Uitvoering Ons Genoegen weer als vanouds!

Algemeen 509 keer gelezen

Rockanje - Afgelopen vrijdag 17 en zaterdag 18 maart was het weer tijd voor de jaarlijkse uitvoering van Muziekvereniging Ons Genoegen Rockanje. Met een goed gevulde zaal opende voorzitter Ingrid den Bakker op vrijdag de eerste concertavond in de Welkomkerk van Rockanje.

Het combo van Ons Genoegen startte de avond met bekende muziek van onder andere Disney. Voor een aantal jeugdleden was dit het eerste grote optreden. Hierna was het de beurt aan de slagwerkgroep. Zij reisden de wereld rond en gingen zelfs een stukje daarbuiten, naar de ruimte! 

Tijdens de pauze werd de welbekende loterij weer gehouden en heeft het actiecomité gezorgd voor de nodige drankjes. Na de pauze was het orkest aan de beurt en opende met een mars. Naast diverse andere muziekstukken speelden zij een stuk ter nagedachtenis aan de Watersnoodramp van ’53. Ter afsluiting werden er twee gezamenlijke nummers gespeeld met de gehele vereniging. 

Op zaterdag werd alles nog een keer overgedaan en was de zaal nog voller. Op zaterdagavond werden Gert Kruik en Dirk Tol gehuldigd. Gert, ooit begonnen als hoorn speler en al jaren bij de slagwerkgroep, is maar liefst 50 jaar lid. Dirk is eveneens 50 jaar lid van Ons Genoegen en speelt al jaren met plezier in het orkest. Na een muzikaal weekend kijkt Ons Genoegen terug op een geslaagde uitvoering!

Uit de krant