Afbeelding

TC West-Voorne herhaalt ‘Maak kennis met tennis’

Algemeen 1.303 keer gelezen

Rockanje - Vanwege het grote succes de afgelopen jaren organiseert de TC West-Voorne, samen met tennisschool At Vantage, ook dit jaar weer een cursus ‘Maak kennis met tennis’.

De cursus vindt plaats op de Duinpan, het tennispark van TC West-Voorne, gelegen in de duinen aan de Eerste Slag in Rockanje.

Gereduceerd tarief
Wat houdt ‘maak kennis met tennis’ in? Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich aanmelden voor tien tennislessen tegen een zeer gereduceerd tarief. Op deze manier komt u (of uw kinderen) er op een plezierige en ontspannen manier snel achter of de tennissport iets voor u is. U hoeft dus geen lid te zijn van de tennisvereniging. Wel krijgt u na de 10 lessen de mogelijkheid om voor de helft van de normale contributie lid te worden. Vorig jaar mochten we ruim tien volwassenen verwelkomen, die gebruik maakten van de mogelijkheid om op deze manier eens met de tennissport in aanraking te komen.

Meer informatie
De cursus ‘Maak kennis met tennis’ duurt 10 weken, en kost € 65,= per persoon. De start is 27 maart a.s. Voor meer informatie of een inschrijvingsformulier: Neem een kijkje op www.tcwestvoorne.nl of bezoek https://atvantage.plannedtennis.nl (klik op ‘inschrijven’ en kies het juiste formulier). Wellicht tot ziens op ons prachtige tennispark in Rockanje. U bent van harte welkom!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant