Afbeelding

Opening stichting Fietsmaatjes Voorne aan Zee

Algemeen 459 keer gelezen

Oostvoorne - Zaterdag is Fietsmaatjes Voorne aan Zee feestelijk geopend. Ze kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend! Diverse sponsoren, donateurs, gasten, vrijwilligers en familie en vrienden waren naar het Dorpsplein in Oostvoorne gekomen waar de twee nieuwe duofietsen stonden te stralen in de zon. 

Ook Jan en Thekla van Fietsmaatjes.NL waren aanwezig en zijn bedankt voor hun fijne begeleiding aan het bestuur, waardoor zij hun mooie project heel snel op de kaart hebben kunnen zetten. 

Na de mooie openingswoorden aan alle aanwezigen door voorzitter Martine knipte Judith, één van de coördinatoren, symbolisch het lint door. Onder het genot van een kopje koffie en thee werd er gezellig nagepraat en werden de twee fietsen volop gebruikt voor het maken van de nodige proefritjes. Een aantal gasten heeft zich ook nog aangemeld, dus ze gaan lekker van start! 

Ken je of ben je zelf iemand die graag weer wil fietsen maar het niet meer kan, meld je dan aan als gast. Er staat een aantal vrijwilligers op je te wachten die heel graag met je willen gaan fietsen. 

Kijk voor meer informatie op de website: www.fietsmaatjesvoorneaanzee.nl

Afbeelding

Uit de krant