Afbeelding

Encore verovert “Stuifakkers”

Algemeen 674 keer gelezen

Rockanje - Dat het te lang geduurd heeft, voordat “Zangroep Encore” een optreden verzorgde in “Stuifakkers”, was een veelgehoorde opmerking van zowel de gasten die deze middag weer vanuit alle kernen van onze gemeente en in groten getale naar de Briggemandreef in Rockanje waren gekomen, maar ook van vele koorleden. Maar uiteindelijk veroverde het koor met een schitterend optreden uiteindelijk ook Stuifakkers.

Met prachtige liedjes van Queen tot Toon Hermans trakteerden zij, soms vijfstemmig, onder leiding van hun enthousiaste dirigent David van de Braak, en met hun vaste pianist Vincent de Mulder, de opnieuw volle zaal, op een mooie en soms ontroerende muzikale middag. Dit terwijl er ook nog de hele dag genoten kon worden van de opnieuw zeer geslaagde en oergezellige voorjaarsmarkt, met een breed aanbod van vele mooie hebbedingetjes en lekkernijen. De vrijwilligers van Catharina welzijn ouderen Westvoorne kunnen samen met koor en gasten weer terugkijken op een geslaagde dag.

De volgende activiteit aan de Briggemandreef staat al weer in de steigers, want op zaterdagmiddag 3 juni kan er door de ouderen een bijzondere tocht met koetsen gemaakt worden, door het mooie groene Rockanje.

En zo hopen de vrijwilligers de senioren uit onze gemeente Voorne aan Zee, een zeg maar “Koninklijk” gevoel te bezorgen. Een middag die dan weer afgesloten wordt met een barbecue onder muzikale begeleiding van Bram van der Waal op de Accordeon.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant