De Veteranenteams van Forcial-Voorne en St Albans Centurions speelden in een spannend onderling duel met 3-3 gelijk.
De Veteranenteams van Forcial-Voorne en St Albans Centurions speelden in een spannend onderling duel met 3-3 gelijk.

Forcial-Voorne Veteranen doen England Tour hockey

Algemeen 546 keer gelezen

St Albans - Het H45+ Veteranen hockeyteam van Forcial-Voorne heeft van 11-15 mei een tour gemaakt naar St Albans in Hertfordshire en Cambridge. 

Er werd tegen gerenommeerde Veteranen Touringteams gespeeld die regelmatig naar Europa komen. 

St Albans Centurions
In St Albans werd op het mooie complex van het Oaklands College in een gelijk opgaande strijd (3-3) tegen het oude bekende team van de St Albans Centurions gespeeld, gevolgd door een sfeervol diner in het Stables-restaurant van Oakland College. De volgende dag werd in de Universiteitsstad Cambridge in klassieke Punters een tocht over de rivier Cam gemaakt langs 7 Colleges, onder andere het Trinity College waar koning Charles III ooit studeerde.

Cambridge East Grand Masters
Daarop volgde een match tegen de Cambridge East Grand Masters die met 7-0 werd gewonnen. Op de slotdag in St Albans was het weer omgeslagen en onder ideale omstandigheden bleek het geroutineerde team van de Piston Legends sterker dan de Veteranen van Forcial-Voorne en boekte een ruime overwinning (5-1). Beide duels werden afgesloten met drankjes, hapjes en geanimeerde gesprekken, waarin plannen ter sprake kwamen om elkaar in een volgend seizoen weer te ontmoeten.

Uit de krant