Wessel van Overbeek scoorde in de derby bij SC Botlek alweer zijn vijfde seizoensgoal voor OVV. (Archieffoto: Wil van Balen).
Wessel van Overbeek scoorde in de derby bij SC Botlek alweer zijn vijfde seizoensgoal voor OVV. (Archieffoto: Wil van Balen). WILVANBALEN

OVV stuurt SC Botlek naar nacompetitie om degradatie

Algemeen 838 keer gelezen

Spijkenisse – Met een afgetekende 1-4 zege op sportpark De Brug in Spijkenisse, stuurde OVV afgelopen zaterdag SC Botlek de nacompetitie om degradatie in. 

Met de zege onderstreepte de ploeg van vertrekkend trainer Marcel Langeveld een constant seizoen, waarin een elftal vol jonge talenten, in het veld gecoacht door routiniers als Pascal van Hulst, Patrick Struijck en Alexander Wagner, nooit in degradatiegevaar was, maar ook nooit in de race was voor een van de prijzen.

Oogsten
Om de prijzen spelen gaat wellicht gebeuren in het nieuwe seizoen, waarin de OVV-selectie onder de nieuwe trainer René Breve hopelijk gaat oogsten wat werd gezaaid in de periode dat Langeveld de scepter zwaaide op het sportpark aan de Oostvoornse Zwartelaan.

Opvijzelen
Met een thuiswedstrijd tegen het al gedegradeerde Delta Sport kan OVV komende zaterdag in de slotronde van de competitie het doelsaldo nog verder opvijzelen. Topscorer Pascal van Hulst is al zo goed als zeker van de winst in het topscorersklassement van deze krant en ook keeper Linber van der Horst kan de winst in het keepersklassement niet meer ontgaan.

De jonge vleugelspitsen Bob Bahnert en Wessel van Overbeek en topscorer Pascal van Hulst (2x) verzorgden de OVV-productie tegen SC Botlek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant