Afbeelding

Oostvoorne weet weer wat Volharding is!

Algemeen 777 keer gelezen

Oostvoorne - Het waren twee zeer drukke weekenden voor Volharding. Het begon met de Burchtfeesten. Prachtig weer en gezellig en vrolijk publiek. Volharding mocht de concertmiddag en -avond aftrappen met een spetterend optreden. Gespeeld werden diverse medleys van klassiekers van achtereenvolgens Boudewijn de Groot, Michael Jackson, Elvis en Grease!. Het was voor iedereen een feest van herkenning. 

Ook de spelers van Volharding hadden er zin in en het plezier spatte dan ook van het podium. Het was dan ook heel erg jammer toen het afgelopen was. Even later was het dweilorkest van Volharding, de Notenkrakers, aan de beurt. Ook zij brachten in het half uur dat hun gegeven was in een rap tempo diverse meezingers ten gehore. Dat varieerde van Sweet Caroline via Kleine café aan de haven tot aan Don’t worry, be happy. Voor iedere leeftijd was er wel iets herkenbaars. Inhaken en meedeinen en/of meezingen! Ook hier straalde het plezier vanaf de bühne het publiek in. Al met al gaf Volharding een succesvol visitekaartje af. Tot volgend jaar!

De lampionnenoptocht in Oostvoorne is de waardige afsluiting van het zomerseizoen en DE happening waar het dorp en omstreken reikhalzend naar uitkijkt. Traditioneel loopt Volharding daarbij voorop om alle inwoners op te roepen uit hun huizen te gaan om te komen kijken. Maar natuurlijk was dat niet nodig aangezien men al ruim van tevoren aan de wegkant zit om zeker te zijn van de beste plekken met het beste uitzicht. Het was zaterdag weer fantastisch om te zien met hoeveel gejuich Volharding werd ‘binnengehaald’, maar ook de blije en verwachtingsvolle kindergezichtjes met de lampionnetjes in hun handen en het publiek rijen dik waren voor Volharding genoeg om er een feestje van te maken. En dat is gelukt! Ook hier: tot volgend jaar!

Wilt u ook een instrument leren spelen of kunt u een instrument bespelen bij een gezellige vereniging, kijk dan op de website: www.volhardingoostvoorne.nl en meld je aan voor een proefles of kom een keer kijken!

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant