Afbeelding

DansSalon Voorne; de vergeten liedjes!

Algemeen 415 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op vrijdag 22 september verandert Theater Twee hondjes vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur in DANSSALON VOORNE; een gezellige dansmiddag speciaal voor senioren. Met de liedjes van toen en de dansers van nu maken we er samen een feestje van.

Deze gezellige middag wordt georganiseerd door de Combinatiefunctionaris Ouderen, Isabelle Miltenburg, en Combinatiefunctionaris Cultuur, Marianne Dirks. ‘Wij zijn blij dat wij elkaar vorig jaar hebben ontmoet en onze krachten kunnen bundelen. Zelf worden we ook ontzettend blij van alle vrolijke mensen tijdens een dansmiddag; iedereen is lekker in beweging op de muziek en heeft het gezellig met elkaar’, aldus de combinatiefunctionarissen.

Ze organiseren dansmiddagen voor senioren waarbij iedereen welkom is! Of u nou alleen bent of samen, als stel, met de buren of met een groepje vrienden, alles kan en alles mag! Gastvrouwen en -heren staan klaar om u welkom te heten en een dansje te maken.

Dit maal staat de dansmiddag in het teken van ‘de-vergeten-liedjes’, in het kader van Wereld Alzheimerdag. Muziek is één van de laatste dingen in het brein dat vertrekt. Wist u dat muziek vergeten herinneringen of het gevoel hiervan naar boven kan halen? Dat is toch geweldig! Komt u ook samen met ons herinneringen ophalen? Speciaal voor deze gelegenheid heeft de DansSalon Voorne het Danspaleis gevraagd de swingende middag te verzorgen. Door een bijdrage van gemeente Voorne aan Zee, wordt de dansmiddag u deze keer geheel gratis aangeboden!

Heeft u vragen en/of wilt u een plekje reserveren op de dansvloer? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg via (06) 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de locatie te komen? En wilt u gebruik maken van vervoersdiensten? Dan kan Isabelle u hierover ook informeren.

DansSalon Voorne; Dans mee door Voorne aan Zee!

Uit de krant