Afbeelding

Rockanje trakteert Brielse Gasthuis bewoners

Algemeen 1.268 keer gelezen

Brielle - Het gezegde ‘belofte maakt schuld’ ging ook afgelopen zaterdag op, toen de vrijwilligers van Catharina Welzijn Ouderen uit het Rockanjese “Stuifakkers”, hun in mei van dit jaar gedane belofte aan de “Vrienden van het Catharina Gasthuis” inlosten. 

Tijdens deze, zeg maar tropische zaterdagmiddag, werden de bewoners van het Brielse “Catharina Gasthuis” getrakteerd op een mooie gevarieerde muzikale middag. Dit door middel van het playback optreden dat zij eerder in “Stuifakkers” ten gehore brachten. Het veelvuldig oefenen betaalde zich ook deze middag uit tijdens een schitterend programma, waar volop van werd genoten, en op een vrolijke wijze gepresenteerd werd door de voorzitter van “De vrienden van het Catharina Gasthuis” Arie Meijboom. 

De middag gaf de aanwezige bewoners weer eens ouderwets de gelegenheid om uit volle borst mee te zingen, wat dan ook gebeurde. Artiesten die deze middag de revue passeerden waren onder meer het strijkorkest van Andre Rieu, Mouth&Mc Neal, Frans Bauer en Marianne Weber, de gebroeders Brouwer, Corry Konings en als klap op de vuurpijl was er een grote meezing medley van de Toppers, die zorgde voor veel blije gezichten. En natuurlijk werd er deze middag ook heel wat af gelachen. 

En zo kunnen bewoners, vrienden en “artiesten” ondanks de warmte terugkijken op een zonder meer mooie middag in Brielle. Ze zijn de geluidstechnicus van deze middag, Oscar Monteban van ETB Monty’s, veel dank verschuldigd voor het op een uitstekende wijze verzorgen van de techniek. De “artiesten” hebben de volgende uitnodiging al weer binnen, want de voorzitter nodigde de Rockanjenaren uit om nogmaals naar Brielle te komen, en de bewoners van “Het Prinsenkwartier” aan de M.H. Trompstraat op hetzelfde programma te trakteren. Een uitnodiging die graag werd aangenomen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant