Afbeelding
Bianca Rijkenbarg Photography
Vakmensen

De Skinbar in Oostvoorne viert 12,5 jarig jubileum!

Algemeen 927 keer gelezen

De Skinbar is een professioneel Skincare Center in Oostvoorne. Hier kun je genieten van een ontspannende en huidverbeterende behandeling, waarbij gewerkt wordt volgens het unieke Dermalogica® concept. Hun streven? Een gezonde en mooie huid voor iedereen!

Eigenaresse is de 37-jarige Robyn den Arend – van den Bos. Zij opende haar salon al in 2011 en vierde dus afgelopen zondag het 12,5 jarig jubileum. In de loop der jaren ontwikkelde Robyn zich verder en specialiseerde zich in huidverbetering. Robyn mag zich nu dus ook huidexpert noemen. Om kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zorgt ze ervoor dat haar vakkennis steeds up-to-date is en volgt ze dus met regelmaat diverse trainingen.

Een goede behandeling of productadvies begint met kennis. Tijdens een intake gesprek bespreekt Robyn samen met de klant de huiddoelen, analyseert ze de dieper gelegen huidlagen met een unieke huidscan en krijg je een gepersonaliseerd behandel en product advies.

De Skinbar by DERMALOGICA in Oostvoorne is dé plek voor huidverbetering en ontspanning. Als huidspecialist biedt Robyn diverse gepersonaliseerde behandelingen aan voor huidcondities zoals; acne, littekens, fijne lijntjes en rimpels, verslapping, hyperpigmentatie, grove poriën en ruwe huidtextuur. Behandelingen als Microneedling, Hydrafacial en Microdermabrasie zijn hiervoor inzetbaar. Het resultaat van de behandelingen is gelijk zichtbaar.

Ben jij benieuwd wat de behandelingen en producten voor jouw huid kunnen betekenen?

Neem dan contact op voor meer info of boek een afspraak telefonisch of online en ervaar een stralende en gezonde huid!

De Skinbar by Dermalogica
Voorweg 27b, 3233 SJ Oostvoorne
www.deskinbar.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant