Foto: Wil van Balen
Foto: Wil van Balen Foto: Wil van Balen

Natuur & Milieu Educatie op de Kinderboerderij “De Kerkestee”

Algemeen 418 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, zo ook bij Kinderboerderij “De Kerkestee”. Afgelopen mei/juni heeft een medewerker van de kinderboerderij alle basisscholen binnen de gemeente Voorne aan Zee bezocht om het nieuwe lesprogrammaboekje af te geven. Basisscholen buiten de gemeente Voorne aan Zee zijn ook van harte welkom.

In het nieuwe lesboekje staan weer tal van leuke lessen. Er zijn oud en vertrouwde lessen maar ook nieuwe. Voor groep 1, 2 en 3 is de les “meneer de pauw. In deze les worden de zintuigen geprikkeld. Voor groep 4 de leuke Quizles “Waku Waku”. Voor groep 5/6 is er de les “Zie ze vliegen” en worden in deze les vogels gespot en rassen geteld. Groep 7/8 krijgt in de les “mooi weertje” weer gerelateerde opdrachtjes. Voor de bovenbouw (groep 5 t/m 8) is er een nieuwe les namelijk de “Milieu Bingo”.

Bent u enthousiast geworden? Geef dan uw klas op! U doet dat door een mail te sturen naar beheerder@dekerkestee.nl. Vermeld de contactgegevens van de school en welke les u wilt volgen.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen kijk dan op onze website www.dekerkestee.nl of bel naar 0181-311484. Op de website staat ook het lesprogrammaboekje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant