Wat is jouw visie voor onze gemeenschap? Wat wil jij zien gebeuren? Op 17 oktober kun je jouw ideeën, wensen en dromen delen tijdens de eerste bijeenkomst.
Wat is jouw visie voor onze gemeenschap? Wat wil jij zien gebeuren? Op 17 oktober kun je jouw ideeën, wensen en dromen delen tijdens de eerste bijeenkomst.

Samenkomst en groei in Voorne aan Zee

Algemeen 464 keer gelezen

Hellevoetsluis - In het hart van Voorne aan Zee groeit momenteel een gemeenschap van dromers, doeners en zoekers die verlangen naar verbinding, inspiratie en persoonlijke groei. 

De initiatiefneemster, Marigna van PureKracht, heeft dit verlangen omgezet in actie. Na een succesvolle eerste focusgroepbijeenkomst nodigt ze iedereen uit om deel te nemen aan een volgende bijeenkomst op 17 oktober in Buurthuis Ons Midden, Bremstraat 3. Uit recente enquêteresultaten blijkt volgens Marigna dat het verlangen naar samenkomen, delen en groeien diep geworteld is in de gemeenschap.

Samen met Stichting Push, een organisatie die eveneens gelooft in gemeenschapskracht en persoonlijke groei, bundelen ze hun krachten om een plek van verbinding en transformatie te creëren. De komende maanden staan in het teken van actie, met geplande bijeenkomsten gedurende drie dagdelen per maand. Deze bijeenkomsten zijn gericht op verbinden, inspireren en ondersteunen. De inhoud en vorm worden bepaald door de gemeenschap, waardoor iedereen de kans krijgt om hun visie en ideeën te delen.

Op 17 oktober om 19u in Buurthuis Ons Midden, Bremstraat 3, begint deze spannende reis naar de toekomst. Marigna’s uiteindelijke doel is het creëren van een eigen locatie voor PureKracht in Voorne aan Zee, die de collectieve energie van de gemeenschap weerspiegelt. Iedereen is welkom! Meer informatie vindt u op www.purekracht.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant