Vorige edities waren een groot succes!
Vorige edities waren een groot succes!

Dans mee door Voorne aan Zee!

Algemeen 767 keer gelezen

Brielle - DansSalon Voorne komt met een speciale kersteditie: Christmas Crooners! Op donderdag 14 december tussen 14.30 en 16.30 uur bent u van harte welkom om te komen dansen in BREStheater. 

Het wordt een gezellige dansmiddag voor ouderen waarbij plezier, ontmoeting, dans en muziek centraal staan. Muziek van toen voor de dansers van nu!

It’s the most wonderful time of the year! DansSalon Voorne tovert het BREStheater om voor de speciale kersteditie mét live muziek van de Barnrockers. De heren zijn al even met pensioen maar met de muziek zijn ze nog lang niet klaar. Ze delen hun liefde voor muziek uit de jaren 60 en 70 graag met u en kijken er naar uit om de tent te laten swingen. De band bestaat uit John Verschuur, Bram de Cocq, Ben van Son, Jan Bezuijen, Joop Fikkers en Hans Koernap. Iedereen is welkom! Zien zij u daar?

Aanmelden kan via de website www.kunstencultuurbrielle.nl/danssalon. Een kaartje kopen doet u vervolgens op 14 december ter plekke aan de kassa van BREStheater. Een kaartje kost €7,50 en is inclusief een hapje en drankje. Let op! aan de kassa kan alleen worden gepind! De DansSalon zal plaatsvinden op donderdag 14 december van 14.30 uur tot 16.30 uur bij BREStheater, Reede 2a te Brielle.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf naar de locatie te komen? En wilt u gebruik maken van vervoersdiensten? Neem dan contact op met Isabelle Miltenburg van Catharina Thuis op Voorne via 06 82015125 of i.miltenburg@catharina.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant