Het team van Berg & Berg Rockanje
Het team van Berg & Berg Rockanje

Berg & Berg Rockanje maakt al 12,5 jaar het verschil in huis

Algemeen 804 keer gelezen

Rockanje - Berg & Berg Rockanje is gevestigd in een fraai winkelpand aan de Molendijk 2 en bestaat inmiddels al weer 12,5 jaar. De interieurspecialisten onder leiding van Gerrit Versluis zorgen er al die jaren voor dat uw woonwensen tot in de puntjes verzorgd zijn.

De woonwinkel is gespecialiseerd in de aankleding van de woonomgeving en is lid van de Binnenhuisadviseurs. Een deskundig en gezellig team helpt u graag met het uitzoeken en plaatsen van de raam-, wand- en vloerbekleding en buitenzonwering. 

Vanzelfsprekend staat creativiteit, service en klantvriendelijkheid bij het gehele team voorop.

Naast een groot assortiment A-merken welke in de winkel vertegenwoordigd worden, vindt u er productkennis, klantvriendelijkheid en een heerlijke kop koffie of thee tijdens uw adviesgesprek.
Heeft u uit het assortiment een mooie keuze gemaakt, welke voldoet aan uw eisen, dan begint het proces om u te ontzorgen. Achter de schermen wordt er voor u gewerkt aan een offerte, word de planning gemaakt voor het inmeten van de ramen, wanden en/of vloeren.

Tijdens dit moment worden er belangrijke zaken met u doorgenomen en wordt er met u mee gedacht over de beste wijze van plaatsen. Daarna worden de bestellingen bij diverse leveranciers geplaatst.

Wanneer al uw producten bij Berg & Berg Rockanje zijn bezorgd wordt er een afspraak met u ingepland om deze netjes voor u te plaatsen. Voor deze werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een vaste groep stoffeerders. Deze zijn inmiddels over het hele eiland bekend en geroemd om hun vakwerk.

Afgelopen jaren is het nodig geweest het team van adviseurs en stoffeerders uit te breiden en dit is gelukt met vaste medewerkers, daarmee is continuïteit voor u gewaarborgd. De winkel bestaat nu dus 12,5 jaar in Rockanje maar de werkzaamheden strekken zich inmiddels uit over geheel Voorne-Putten.

https://bergenberg-rockanje.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant