Afbeelding

Sinterklaasintocht Oostvoorne

Algemeen 490 keer gelezen

Oostvoorne - Op zaterdag 25 november is het weer zover: dan komt de Sint met zijn pieten in Oostvoorne aan. Naast de ontvangst door de burgemeester bij De Man, kunnen alle basiskinderen zich uitleven tijdens het pietencircus in De Man.

Stichting Cultevo (Culturele Evenementen Oostvoorne) is momenteel druk bezig met het organiseren van de intocht van Sinterklaas. Samen met de vele vrijwilligers die zich hebben aangemeld, gaat Cultevo er weer een prachtige dag van maken. 

Om 10.30 uur zullen de burgemeester en de hoofdpieten Sinterklaas ontvangen bij De Man in Oostvoorne. Ook dit jaar is het weer een verrassing in welk voertuig de Sint zal aankomen. De aankomst wordt muzikaal ondersteund door De Volharding en de organisatie rekent op de kinderen en ouders voor een warm onthaal van de goedheidligman. 

Zowel de Sint, de pieten, als de kinderen en ouders vertrekken vervolgens van De Man richting de Meander, waar het pietencircus om 11.15 uur start. Kinderen kunnen springen, spelen, dansen, een praatje maken met de Sint en zijn pieten. Ook kunnen ze samen met hen op de foto. Om toegang te krijgen tot het pietencircus, kunnen kinderen zich nog aanmelden via de website van Cultevo: https://www.evenementenoostvoorne.nl/inschrijven-pietencircus/

De Sint en de Pieten hopen jullie allemaal te zien op 25 november!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant