Afbeelding

Zes medailles voor WIK Oostvoorne

Algemeen 548 keer gelezen

Oostvoorne - Zaterdag 11 november was de eerste turncompetitie voor de meisjes recreatie en 5e divisie. Ze hebben mooie oefeningen geturnd en dit leidde tot mooie resultaten, want WIK heeft maar liefst zes medailles behaald.

In de eerste ronde mochten Flynn, Fatima, Jill, Livi, Angie en Sophie het spits afbijten. Flynn werd eerste en Fatima behaalde de derde plaats in niveau 7 en Sophie won het brons in niveau 6. Heel knap want Sophie en Angie deden voor het eerst mee in een hoger niveau. 

In ronde 2 was het de beurt aan Meral, Lisa, Eline, Tessa, Robin en Lieke. Ook zij hebben het supergoed gedaan. Er was een gouden medaille voor Meral in niveau 7 en een zilveren medaille voor Robin in niveau H. Voor Tessa en Robin was dit de eerste wedstrijd als bovenbouw. 

In de laatste ronde kwamen Sophie, Jill en Sarah in actie. Sarah deed heel knap mee in de vijfde divisie en veroverde ook nog het brons. Ondanks wat zenuwen omdat dit voor een aantal de eerste officiële wedstrijd was, hebben we met zijn alle hele mooie resultaten behaald.

In de derde ronde waren ook de meiden van de de selectie bovenbouw aan de beurt. Afgelopen weken hebben ze super hard gewerkt en dit was te zien. Lizz heeft een knappe 4e plek behaald, Sammy is 6e geworden en Michelle is 7e geworden. Een goede eerste wedstrijd dus. Op naar de tweede tuco op 25 november!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant