Afbeelding

Jeugd Voorne Atletiek behaalt mooie resultaten bij de Rijnmond Regio Cross

Algemeen 421 keer gelezen

Brielle - Op zaterdag 11 november werd de eerste wedstrijd van de regio Rijnmond wintercrosscompetitie gelopen, bij C.A.V. Energie in Barendrecht. Ruim 400 atleten, waaronder veel jonge Voorne Atleten (pupillen en junioren), verschenen aan de start om een mooi crossparcours te lopen rondom en op het binnenterrein van de atletiekbaan.

De verspringbak werd nu eens niet gebruikt voor het verspringen, maar zorgde voor een van de hindernissen, naast strobalen en de nodige modder. Gelukkig was het na alle regen van afgelopen tijd heerlijk zonnig. Diverse goede prestaties werden neergezet, zowel individueel als bij de estafetteteams van Voorne Atletiek.

De 2e cross wordt georganiseerd door Voorne op zaterdag 9 december op het Kruininger Gors in Oostvoorne. De laatste wedstrijd is op 13 januari bij PAC in Rotterdam, waarna het eindklassement zal worden opgemaakt en prijzen uitgereikt.

Ook een keer gezellig meetrainen? De jeugd traint meerdere keren in de week op de baan en in de zaal. Ook zijn er regelmatig cross /duintrainingen. Meer informatie over dagen en tijden kunt u vinden op voorneatletiek.com of neem contact op via jeugd@voorneatletiek.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant